Aktualności

Pogoda nas nie rozpieszcza na szczęście jest na to sposób...

Pogoda nas nie rozpieszcza na szczęście jest na to sposób - Ramen z pieczonej kaczki, z grzybami enoki, porem, dymką i jajkiem na miękko - mówią że najlepszy ramen z kaczki w Krakowie i kto wie czy nie mają racji. Zapraszamy - Piec na Zabłociu ul. Ślusarska 3 rezerwacje i zamówienia z odbiorem osobistym 533112352 #piec #piecnazablociu #pizza #nietylkopizza #kuchniawloska #zablocie #twojkucharz #zablociegotuje #gotowanie #jedzenie #foodie #topchef #foodporn #fooddesign #foodstylist #foodlove #foodstyling #foodgasm #foodart #cheflife #ramen #ramenday

W piecu w tym tyg Ramen w pieczonej kaczki z...

W piecu w tym tyg Ramen w pieczonej kaczki z makaronem z sepią, jajkiem na miękko, dymką i grzybami enoki a na deser być może pamiętacie nasz słynny torcik z marakują i mango od teraz do odwołania będzie w naszej karcie Zapraszamy - Piec na Zabłociu ul. Ślusarska 3 rezerwacje i zamówienia z odbiorem osobistym 533112352 #piec #piecnazablociu #pizza #nietylkopizza #kuchniawloska #zablocie #twojkucharz #zablociegotuje #gotowanie #jedzenie #foodie #topchef #foodporn #fooddesign #foodstylist #foodlove #foodstyling #foodgasm #foodart #cheflife #ramen #desery

Zapraszamy na RAMEN tylko dzisiaj w promocyjnej cenie lunchowej cenie...

Zapraszamy na RAMEN tylko dzisiaj w promocyjnej cenie lunchowej cenie 23zl Zapraszamy - Piec na Zabłociu ul. Ślusarska 3 rezerwacje i zamówienia z odbiorem osobistym 533112352 #piec #piecnazablociu #pizza #nietylkopizza #kuchniawloska #zablocie #twojkucharz #zablociegotuje #gotowanie #jedzenie #foodie #topchef #foodporn #fooddesign #foodstylist #foodlove #foodstyling #foodgasm #foodart #cheflife #ramen

RAMEN - Uwaga Uwaga!!!! Wprowadzamy na stałe ramen do Pieca...

RAMEN - Uwaga Uwaga!!!! Wprowadzamy na stałe ramen do Pieca na Zabłociu. Jest dostępny jeden rodzaj z szarpaną wolno pieczoną wieprzowiną, grzybami enoki, porem, dymką i płynnym żółtkiem. A na zdjęciach ostatnie warsztaty ramenowe ze Studia Twój Kucharz. Zapraszamy - Piec na Zabłociu ul. Ślusarska 3 rezerwacje i zamówienia z odbiorem osobistym 533112352 #ramen #twojkucharz #piec #piecnazablociu #pizza #nietylkopizza #kuchniawloska #zablocie #twojkucharz #zablociegotuje #gotowanie #jedzenie #foodie #topchef #foodporn #fooddesign #foodstylist #foodlove #foodstyling #foodgasm #foodart #cheflife

Jesteśmy już otwarci, Zapraszamy!!! Piec na Zabłociu ul. Ślusarska 3...

Jesteśmy już otwarci, Zapraszamy!!! Piec na Zabłociu ul. Ślusarska 3 rezerwacje i zamówienia z odbiorem osobistym 533112352 #piec #piecnazablociu #pizza #nietylkopizza #kuchniawloska #zablocie #twojkucharz #zablociegotuje #gotowanie #jedzenie #foodie #topchef #foodporn #fooddesign #foodstylist #foodlove #foodstyling #foodgasm #foodart #cheflife

Chwilowo jesteśmy zamknięci z powodu awarii prądu oraz braku obsługi....

Chwilowo jesteśmy zamknięci z powodu awarii prądu oraz braku obsługi. Prosimy o wyrozumiałość. Być może dzisiaj po południu uda się już otworzyć.

Kolacja degustacyjna - Wydarzenie specjalne Informujemy, że w piątek, 6-ego...

Kolacja degustacyjna - Wydarzenie specjalne Informujemy, że w piątek, 6-ego października w ambulatorium Twój Kucharz przy ul. Ślusarskiej 3 przeprowadzona zostanie pionierska w skali kraju kulinarna operacja na otwartych (na nowe doświadczenia) mózgach. Plan zabiegu: Świeża wątrobianka z krwawą wiśnią Zupa z kaczej krwi z bakaliami i habanero Martwa natura: jeżyny, grzyby leśne, jedwabniki, trufle Rekonstrukcja I - mózg jagnięcy, bycze oczy, świńskie uszy, policzki wołowe, ryj świński, ozorek jagnięcy Rekonstrukcja II - patomorfologia roślin: pieczony kalafior, fermentowane liczi, boczniaki w śmietanie z żubrówką, śliwka w rozmarynie, jabłko w cydrze, papryka z ognia z musem z koziego sera Pierogi z płuckami, pierś i bulion z gołębia Kinder niespodzianka ze ścieżką Opłata (nierefundowana przez NFZ): - 160 złotych za wizytę pacjenta z wyżywieniem - 220 złotych za wizytę pacjenta przyjmującego zalecane płyny towarzyszące wyżywieniu (lista zostanie opublikowana w późniejszym terminie) Limit przyjęć: 36 osób Rejestracja: sekcjazywienia@gmail.com - uprasza się o podanie informacji czy pacjent zamierza spożywać zalecane płyny towarzyszące wyżywieniu Wymagana przedpłata ? szczegóły zostaną podane w odpowiedzi na mail rezerwacyjny Ze względu na długie terminy oczekiwania na operację zaleca się bezzwłoczną rezerwację Zespół operujący: Chirurg Prowadzący: Bartlomiej Płócienniak (ko)Ordynatorzy: Kuba Janicki i Promotor Kulinarny Bartosz Wilczyński Siostra Przełożona/Salowa: Magdalena Kubiaczyk, Wiola Lenda Przed operacją zaleca się dietę oraz dużo wypoczynku. ps. smacznego oglądania kalafiora w buraczkach